Outpost VR – Verken virtual reality in hartje Antwerpen

Outpost Gamecenters stelt met trots zijn virtual reality-ervaring voor in het hart van Antwerpen.

Stap in onze VR-room, zet je bril op, pak je geweer en betreed een overvloed aan virtuele werelden in teams van vier tot vijf personen. Iedere sessie die je speelt duurt ongeveer 40 minuten (inclusief uitleg, etc). Meer dan genoeg tijd om zombies op te blazen!

Een Virtual Reality sessie in Outpost Antwerpen

Outpost VR biedt een nieuwe vorm van gaming aan hier in Antwerpen (en binnenkort ook in Gent). Het veranderd hoe we kijken naar virtuele realiteit op vele manieren:

Een overvloed aan games

We zijn van plan om ons huidig aanbod uit te breiden met één nieuwe game per maand. Ervaar spookachtige séances, wandel door een vrolijke speelgoedwereld en natuurlijk: dood alle zombies!

Onze games leven

Buiten de aanwinst van nieuwe spellen veranderen onze bestaande games ook na verloop van tijd. Als je een spel van vandaag over 3 maanden nog eens speelt dan ontdek en ervaar je helemaal nieuwe dingen.

Betaalbare sessies

Iedere VR-sessie die wij aanbieden duurt ongeveer 40 minuten en bevat twee scenario’s. Dit allemaal voor de prijs van 15 Euro per persoon! Dat maakt ons de goedkoopste op de Belgische markt. Van vrijdagavond 17h00 tot zondagavond 18h00 kan je ook gewoon in Outpost Antwerpen binnenwandelen. Voor walk-ins bestaat er ook de mogelijkheid om één scenario te spelen voor 8 Euro.

Fun & Actie

De scenario’s die we spelen tijdens een sessie zijn 10 tot 20 minuten lang. Daarom nemen we het op ons om deze tijd vol te stoppen met bloedstollende actie of angstaanjagende spanning. Het mogen dan wel korte spellen zijn, maar we maken er de beste minuten van je week van!

Beter met vrienden

Onze games zijn beter wanneer je ze samen speelt! Tot vijf spelers kunnen tegelijkertijd de virtuele wereld betreden om puzzels op te lossen en zichzelf uit (of in) de problemen te schieten.

Hoog ontwikkelde technologie

Virtual reality mag dan wel niche of experimenteel gevonden worden maar wij gebruiken betrouwbare en geteste technologie om je de beste ervaring te kunnen geven die momenteel op de markt is. In 4k resolutie dan nog wel!

Laat virtuele realiteit geen droom zijn voor later. Beleef het nu! (Je hebt al lang genoeg gewacht.)