Outpost VR – Verken virtual reality in hartje Antwerpen

Outpost Gamecenters stelt met trots zijn virtual reality-ervaring voor in het hart van Antwerpen.

Stap in onze VR-room, zet je bril op, pak je geweer en betreed een waaier aan virtuele werelden in teams van vier tot vijf personen. Iedere sessie duurt ongeveer 40 minuten (inclusief uitleg). Meer dan genoeg tijd om zombies en andere griezels op te blazen!

Een Virtual Reality sessie in Outpost Antwerpen

Met Outpost zijn we altijd al een pioneer geweest op gebied van gaming. Met Outpost VR bieden we dan ook een nieuwe vorm van gaming aan hier in Antwerpen. Onze missie is om de manier waarop mensen naar Virtual Reality fundamenteel te veranderen. Dit doen we op een aantal manieren:

Een overvloed aan games

We zijn van plan om ons huidig aanbod uit te breiden met één nieuwe game per maand. Ervaar spookachtige séances, wandel door een vrolijke speelgoedwereld of bevrijd de wereld van een zombieplaag!

Onze games leven

Naast de aanwinst van nieuwe spellen wordt onze huidige catalogus ook regelmatig geüpdatet. Als je een spel van vandaag over 3 maanden nog eens speelt voelt het aan alsof je een compleet nieuwe game ervaart. 

Betaalbare sessies

Iedere VR-sessie die wij aanbieden duurt ongeveer 40 minuten en bevat twee scenario’s. Dit allemaal voor de prijs van 15 Euro per persoon! Dat maakt ons de goedkoopste op de Belgische markt. Van vrijdagavond 17h00 tot zondagavond 18h00 kan je ook gewoon in Outpost Antwerpen binnenwandelen. Voor walk-ins bestaat er ook de mogelijkheid om één scenario te spelen voor 8 Euro.

Iedere VR-sessie die wij aanbieden duurt ongeveer 40 minuten en bevat twee scenario’s plus een uitgebreide uitleg over de werking van de VR room en het materiaal. Dit voor slechts 15 Euro per persoon! Dat maakt ons ook de goedkoopste op de Belgische markt. Van vrijdagavond 17h00 tot zondagavond 18h00 kan je ook gewoon in Outpost Antwerpen binnenwandelen en een game spelen als er geen reservaties zijn. Voor walk-ins bestaat er daarnaast ook de mogelijkheid om één scenario te spelen voor 8 Euro. 

BELANGRIJK: Zo lang de COVID-maatregelen gelden kunnen wij, om jullie en onze veiligheid te garanderen, helaas geen walk-ins aanbieden. 

Fun & Actie

De scenario’s die we spelen tijdens een sessie zijn 10 tot 20 minuten lang. Daarom nemen we het op ons om deze tijd vol te stoppen met bloedstollende actie of angstaanjagende spanning. Het mogen dan wel korte spellen zijn, maar we maken er de beste minuten van je week van!

Beter met vrienden

Onze games zijn beter wanneer je ze samen speelt! Tot vijf spelers kunnen tegelijkertijd de virtuele wereld betreden om puzzels op te lossen en zichzelf uit (of in) de problemen te schieten.

Hoog ontwikkelde technologie

Virtual Reality mag dan wel niche of experimenteel lijken, wij maken bij Outpost gebruik van de meest betrouwbare en moderne VR technologie. Zo kunnen wij je de beste ervaring geven die momenteel op de markt te vinden is. In 4k resolutie dan nog wel!

Laat virtuele realiteit geen droom blijven. Beleef het nu!