Waar?

Outpost Antwerpen ligt tussen de Groenplaats en de Meir en heeft dus een geweldige centrale locatie. Daarom zijn we goed bereikbaar met verschillende vormen van transport.

Auto

Diegenen die het liefst per auto komen kunnen ons makkelijk vinden. Volg de bordjes ‘Centrum’ langs de Antwerpse stadswegen tot je aan de Groenplaats komt. Daar kan je gebruikmaken van één van de vele betaalde parkinggarages.

Trein

Wie liefst met de trein komt heeft ook geluk. We liggen namelijk maar twee tramhaltes verwijderd van het Centraal Station. Je kan daar iedere metro nemen die richting ‘Linkeroever’ gaat en dan even later afstappen aan station Meir. Je kan ook te voet langs de twee grote winkelstraten Keizerlei en Meir. Dit duurt ongeveer 10-15 minuten.

Openbaar Vervoer

We liggen niet ver van grote transportatiehubs zoals Centraal Station, Rooseveltplaats en Groenplaats. Dit maakt het vrij makkelijk om ons te bezoeken met de bus of tram. Je kan hieronder op de kaart de beste lijn vinden. Veel gebruikte tramlijnen zijn nummers 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12 en 24.

Openingsuren

Outpost Antwerpen is iedere dag open vanaf 10:00u. Het gamecenter sluit om 01:00u s’nachts tijdens de week; maar is open tot 04:00u s’morgens op vrijdag en zaterdag.

Onze VR Booth is open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12:00u tot 22:00u. Je kan ons vinden op de benedenverdieping van het Outpost Antwerpen Gamecenter.

Outpost Antwerp
Beggaardenstraat 6
2000 Antwerp
+32 (0)3 231 54 56