VeeYarr: hét VR-avontuur voor kinderen hier in Antwerpen

VeeYarr Gaming Sessies voor Kinderen

Verjaardagsfeestje of kinderfeestje? Waarom eens geen VeeYarr-sessie?

Kinderen beschikken over een geweldige fantasie. Wat zou er echter gebeuren als we die fantasie tot leven wekken? Als we de jongsten onder ons een kamer laten binnenwandelen die zich helemaal omvormt tot een kleurrijke wereld met robots en UFO’s? Waarin de wetten van de fysica gewoon ophouden te bestaan? Onder is boven, links is rechts, het lijkt Alice in Wonderland wel … maar dan in het ‘echt’. “VeeYarr” is niet alleen een toffe ervaring voor zowel ouders als kinderen maar ook een ideale eerste stap in de wereld van Virtual Reality. En dit allemaal in het centrum van Antwerpen!

“9.5/10! En ik kom terug met mijn zoon van 7 jaar voor die kinderspelletjes, dat lijkt mij écht super. Hij is fan van playstation en spelletjes op de GSM. Dus ja, wij komen zowiezo terug.”

Evi en haar team van ‘testers’ voor ‘De Inspecteur’ op Radio 2
Vrolijk kind in onze VR-room té Antwerpen

Vier of vijf jeugdige helden gezocht om het universum te beschermen!

Tijdens een ‘VeeYarr’-sessie probeer je samen een gekke ruimte-invasie te stoppen terwijl je speelt doorheen guardian heroes 1 & guardian heroes 2. Bescherm de professor, redt de stad, en neem het daarna op tegen een horde buitenaardse wezens! Natuurlijk doe je dit niet op je eentje. Je kan onze VR-spellen beleven met tot vier van je vrienden of vriendinnen en onze behulpzame Outpost VR-crew staat altijd voor je klaar om de hele ervaring vlotjes en zonder problemen te laten verlopen.

“Het was supercool! Toen we hoog in de lucht gingen, kreeg ik echt kriebels in mijn buik!”

Rosalie, 9 Jaar
Meisje maakt zich klaar voor de strijd

Combineer je VR-avontuur met 2 uur gamen in Outpost Antwerpen!

De fun hoeft niet te stoppen na je VeeYarr sessie! Met VeeYarr+ heb je ook nog recht op 2 uur gamen op onze gloednieuwe PC’s. In onze comfortabele gaming-stoelen, kan je samen nog een stel toffe multiplayer games verkennen zoals: Fortnite, Portal 2, Trine, Overcooked, Minecraft of één van de andere 70 spellen uit onze spellenbibliotheek!

En natuurlijk hoeft een hapje en een drankje daar niet bij te ontbreken!

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailje naar info@outpostvr.be.