Scenario’s


Lost in Jurassic 2

Het vervolg op Lost in Jurassic kan gespeeld worden door 3-4 spelers. In deze nieuwe episode hebben de tijdreizigers intussen een basis gebouwd in de prehistorische wereld om zich beter tegen de dinosaurussen te kunnen beschermen. De dino’s hebben echter andere ideeén en vallen de basis aan.

Die After Sunrise

In ons nieuwste zombie game moeten onze helden (3 of 4) op zoek naar informatie die gestockeerd ligt in een onderzoekstation onder een slachthuis in een verlaten stad. Het is nog alleen kwestie om de oprukkende zombie’s af te weren tot de code van de toegangspoort gekraakt is. Makkelijker gezegd dan gedaan…


Infinite War

In dit 10-minuten durend scenario moet je de keuze maken tussen twee verschillende facties. Ga je in zee met de menselijke overlevenden of kies je de kant van hun biologisch geïnfecteerde tegenhangers? Een geweldig 2v2 spel waarbij je al je schietervaring en tactisch vernuft zal moeten aanspreken.


Earth 2048

Earth 2048 is een fixed-point shooting game voor 3 of 4 personen. Spelers kruipen in de huid van soldaten met zware machine-wapenrusting die duizenden buitenaardse insecten moeten bestrijden in de Gobi-woestijn. Het doel van dit scenario is om iedereen uit het vluchtelingenkamp te evacueren met een ruimteschip vóór de insecten jullie overweldigen.


Guardian Heroes

In dit 10-minuten durend scenario, gemaakt voor 4 tot 5 personen moeten jij en je vrienden een wetenschapper beschermen van een hele stad die door buitenaardse wezens gehersenspoeld is. De twist? Je zit in een cartoon wereld!


Guardian Heroes 2

In dit 10 minuten durend scenario voor 4 tot 5 personen neem je de draad weer op vlak nadat jullie de gigantische rode robot uit de eerste Guardian Heroes verslagen hadden. De vliegende schotel die de robot geactiveerd had is er helaas nog, en de inzittenden zijn niet blij met wat jullie gedaan hebben!


Lost in Jurassic

In dit 12 minuten durend scenario gemaakt voor 4 tot 5 spelers neemt een team soldaten het op tegen de grootste monsters die de Aarde ooit bevolkt hebben: de dinosaurussen.


Hospital of the Dead

In dit 10-minuten durend scenario geschikt voor 4 tot 5 personen moeten jij en je teamleden proberen om te ontsnappen uit een hospitaal met hoognodige medicijnen. Er is echter een klein probleem: het gebouw is volledig overrompeld door zombies!