Scenarios


Infinite War

In dit 10-minuten durend scenario, moet je kiezen tussen twee facties. Ga je in zee met de menselijke overlevenden of kies je de kant van hun biologisch geìnfecteerde tegenhangers?
Een geweldig 2vs2-spel waarbij je al je schietervaring en tactisch vernuft zal moeten aanspreken.


Earth 2048

Earth 2048 is een fixed-point shooting game voor 3 tot 5 personen. Spelers kruipen in de huid van soldaten met zware machine-wapenrusting die duizenden buitenaardse insecten moeten bestrijden in de Gobi-woestijn. Het doel van dit scenario is om iedereen uit het vluchtelingenkamp te evacueren met een ruimteschip vóór de insecten jullie overweldigen.


Guardian Heroes

In dit 10-minuten durend scenario, gemaakt voor 4 tot 5 personen, moeten jij en je vrienden een wetenschapper beschermen van een gehersenspoelde massa. De twist? Alles is een cartoon!


Guardian Heroes 2

In dit 10 minuten durend scenario voor 4 tot 5 personen neem je de draad weer op vlak nadat de gigantische rode robot uit het eerste deel verslagen is. De vliegende schotel die de robot geactiveerd had is er nog en het heeft een kwaadaardig plan voor onze helden.


Lost in Jurassic

In dit 12 minuten durend scenario gemaakt voor 4 tot 5 spelers neemt een team soldaten het op tegen de oudste inwoners van de aarde: De dinosaurussen.


Hospital of the Dead

In dit 10-minuten durend scenario geschikt voor 4 tot 5 personen moeten jij en je teamleden proberen om te ontsnappen uit een hospitaal met hoognodige medicijnen. Het gebouw is echter volledig overrompeld door zombies!