Welkom bij Infinite War!

In dit 10-minuten durend scenario, moet je kiezen tussen twee facties. Ga je in zee met de menselijke overlevenden of kies je de kant van hun biologisch geìnfecteerde tegenhangers ? Een geweldig 2vs2-spel waarbij je al je schietervaring en tactisch vernuft zal moeten aanspreken.

Zes maanden na het uitbreken van een biologische oorlog, heeft een virus ontelbare mensen over de kling gejaagd en de mensheid is met uitsterven bedreigd. Overlevenden van over het hele land hebben her en der sterk verdedigde veiligheidszones ingericht. Sommige overlevenden hadden echter vreemde antistoffen in hun bloed. Hoewel ze nog niet waren verveld tot biochemische monsters, konden deze gemuteerde mensen anderen wel besmetten met het virus. Daarom werden ze uit de veiligheidszones gezet. Nu zijn ze terug en uit op wraak! Deze oorlog zal bepalen wie de toekomst van de mensheid en de aarde in handen krijgt.

Spelers worden verdeeld in aanvallers en verdedigers. Het doel van de aanvallers is om alle verdedige punten te veroveren. Het doel van de verdedigers om hun basis tien minuten te houden. Het hele slagveld is verdeeld in drie gebieden, elk met hekken en bolwerken. Alleen door het bolwerk te veroveren, kan je in het volgende gebied geraken. Elke kant kan kiezen uit vier verschillende rollen. De AI neemt de niet-ingevulde rollen voor haar rekening.

Hier zijn enkele hints en tips die jouw kant zullen helpen om deze oorlog te winnen!

  • De verdediging kan extra raketenergie krijgen door zombies neer te schieten. Elke gelanceerde raket zal de poel van energie doen dalen.
  • Een zombie-aanval is sterker dan die van mensen.
  • Een hogere positie op het slagveld maakt je schoten accurater. Pas echter op: je kan ook sneller worden gespot!
  • In de bijna-dood-staat, zal je personage bloed beginnen regenereren.
  • Raketten hebben een grote ontploffingsradius. Als je een bunker raakt, kan je de mensen erachter ook schade berokkenen.
  • Als aanvaller moet je alle basissen veroveren in een beperkte tijd. Als verdediger moet je enkel één basis zien te verdedigen om te kunnen winnen.