Welkom bij Guardian Heroes 2!

In dit 10 minuten durend scenario voor 4 tot 5 personen neem je de draad weer op vlak nadat jullie de gigantische rode robot uit de eerste Guardian Heroes verslagen hebben. De vliegende schotel die de robot geactiveerd had is er helaas nog, en de inzittenden zijn niet blij met wat jullie gedaan hadden!

De stad en zijn burgers zijn gered door de acties van de professor en de spelers. Maar het kwade brein dat achter de eerste aanval zat heeft nu zijn zinnen gezet op ons team. In een flits worden onze helden ‘opgestraald’ en getransporteertd naar een vreemde alternatieve wereld waar de wetten van de fysica niet altijd behoorlijk lijken te werken …

Dit scenario is helemaal niet eng en aldus geschikt voor kinderen, ouders, en iedereen die zin heeft in een knotsgek cartoon avontuur! Je moet wel groter zijn dan 110cm om te kunnen spelen en geen hoogtevrees hebben, want het gaat er nogal gewichtloos aan toe.

Hier zijn enkele tips en truukjes om te overleven in deze rare wereld.

  • De eindbaas vuurt regelmatig raketten af. Schiet deze kapot zodat ze midden in de lucht ontploffen, want anders kan het wel eens het einde van je avontuur betekenen.
  • Sommige zombies hebben een vrij groot hoofd. Dit maakt “headshots” makkelijk. Deze doen ook veel meer schade dan een gewoon schot op hun lichaam!
  • In de eerste fase van het avontuur vliegt er een helikopter rond die regelmatig zombies dropt. Als je deze kan neerhalen ben je ook ineens van al die zombies af.
  • Op een gegeven moment stopt de zwaartekracht met werken, dus goed om je heen kijken zal de boodschap zijn!
  • Zolang dat er iemand in leven is komen je teamleden terug na 20 seconden. Als iedereen neer gaat is het wel game over, dus bescherm je vrienden koste wat het kost.

Kan jij overleven in deze volledig ondersteboven wereld? Of geef je toe aan de krachten van de aliens en hun snode plannen? Beleef het allemaal in Guardian Heroes II!