Welkom bij Guardian Heroes 2!

In dit 10 minuten durend scenario voor 4 tot 5 personen neem je de draad weer op vlak nadat de gigantische rode robot uit het eerste deel verslagen is. De vliegende schotel die de robot geactiveerd had is er nog en het is absoluut niet blij met deze uitkomst.

De stad en zijn burgers zijn gered door de acties van de professor en de spelers. Maar het kwade brein dat achter de eerste aanval zat heeft nu zijn zinnen gezet op ons team. In een flits worden onze helden ‘opgestraald’ en getransporteertd naar een vreemde alternatieve wereld waar de wetten van de fysica niet altijd behoorlijk lijken te werken …

Dit scenario is helemaal niet schrikwekkend en geschikt voor kinderen, ouders, en iedereen die op een cartoon-avontuur wil gaan. Je moet wel groter zijn dan 110cm om te kunnen spelen en geen angst hebben van hoogtes.

Hier zijn enkele tips en hints om te overleven in deze rare wereld.

  • De eindbaas vuurt regelmatig raketten af. Schiet deze kapot zodat ze midden in de lucht ontploffen want anders betekenen ze snel het einde van je avontuur.
  • Sommige zombies hebben een vrij groot hoofd. Dit maakt “headshots” makkelijk.
  • Deze “headshots” doen ook veel meer schade dan een shot op het lichaam.
  • In de eerste fase van het avontuur vliegt er een helicopter rond die regelmatig zombies dropt. Vernietig het zodat dit stopt.
  • Op een gegeven moment stopt de zwaartekracht met werken.
  • Zolang dat er iemand in leven is komen je teamleden terug na 20 seconden. Als iedereen dood is eindigt het spel.

Kan jij overleven in deze volledig ondersteboven wereld? Of geef je toe aan de krachten van de aliens en hun plannen voor de cartoonwereld? Beleef het tijdens Guardian Heroes II!