Welkom bij Hospital of the Dead!

In dit 10-minuten durend scenario geschikt voor 4 tot 5 personen moeten jij en je teamleden proberen om te ontsnappen uit een hospitaal met hoognodige medicijnen. Het gebouw is echter volledig overrompeld door zombies!

Er schiet niet veel meerover van de mensheid en de paar overlevenden waartoe jullie behoren hebben dringend medische hulp nodig! Nadat je team succesvol geïnfiltreerd is in een ziekenhuis is er nog maar één optie mogelijk. Je zo snel mogelijk terug naar buiten schieten, doorheen de horde zombies die in jullie weg staan. En niet zomaar zombies! Sommige zijn giftig, of staan zelfs in brand!

Gelukkig zijn jullie reeds aan de uitgang geraakt. Terwijl één van je teamleden (een NPC) de deur probeert te openen is het jullie taak om de horde zo lang mogelijk te overleven tot je kan ontsnappen.

De missie, als deze geaccepteerd wordt, is niet voor de meest gevoelige onder ons en jongeren onder 13 jaar. Er zijn frequente schrikmomenten, gruwelijke scénes, en intensieve gevechten. Je bent nu eenmaal gevangen in een gebouw vol met zombies de je brein willen opeten (en al de rest)!

Om de overlevingskansen van het team te vergroten geven we jullie deze tips mee:

  • Je kan schieten op de blauwe zuurstoftanks. Deze ontploffen en wanneer dit op het juiste moment gebeurt, kan je vele zombies tegelijk afmaken.
  • Pas op voor verborgen (kleine) zombies. Ze komen langs de linker- en rechterkant, alsook van onder!
  • Schoten in het hoofd doen massaal veel schade aan zombies.
  • Wees voorzichtig met je munitie. Zorg ervoor dat je op tijd je clips vervangt zodat je niet zonder zit tijdens een kritiek moment!
  • Pas op voor brandende of giftige zombies, laat deze niet te dichtbij komen.
  • Pas op voor kraaien. Als je deze op je af ziet vliegen kan het je doem betekenen.
  • Wanneer je bronnen van licht stukschiet dan dompel je de kamer in duisternis. Dit creëert nog hogere suspensie!

Kunnen jij en je team levend uit deze missie komen? Of worden jullie prooi aan de uitgehongerde zombies? Alleen je vaardigheid en vertrouwen in je teamleden kan het verschil maken!