Welkom bij Earth 2048!

Earth 2048 is een fixed-point shooting game voor 3 tot 5 personen. Spelers kruipen in de huid van soldaten met zware machine-wapenrusting die duizenden buitenaardse insecten moeten bestrijden in de Gobi-woestijn. Het doel van dit scenario is om iedereen uit het vluchtelingenkamp te evacueren met een ruimteschip vóór de insecten jullie overweldigen.

In de niet zo verre toekomst, wordt de aarde aangevallen door een buitenaards insectenras, de Zerg. Net als alles verloren lijkt, slagen menselijke wetenschappers erin om een wapen te ontwikkelen dat een kans maakt tegen de Zerg: de Mecha. Deze hoogtechnologische, zwaar bewapende robotpakken maken dat de mensheid eindelijk kan terugslaan! Doe je wapenrusting aan en sluit je aan bij de strijd!

Gedurende dit geweldige actiespel, zullen de spelers regelmatig geherpositioneerd worden terwijl de plot zich verder ontwikkelt. Na elke nieuwe positiewissel, zijn er ook nieuwe uitdagingen voor onze hoofdrolspelers. Voor je eindelijk uit het kamp zal kunnen ontsnappen, moet je nog één laatste “boss” over de kling jagen.

Hier zijn enkele hints en tips die jullie zullen kunnen helpen ontsnappen!

  • Vernietig de insecteneieren zodat ze niet kunnen uitkomen.
  • De insectenpantsers zijn hard om te kraken! Mik op hun koppen als je meer schade wil doen.
  • Let op het hitte-niveau van je wapens. Als ze echt overhit geraken, zal je ze een tijdje niet kunnen gebruiken.
  • Als je robotpak beschadigd is en niet meer werkt, zal het zichzelf herstellen zolang er nog ploeggenoten in leven zijn.
  • Samenwerking is de sleutel in dit spel. Verdeel de taken en hou de gezondheid van je collega-spelers in de gaten!
  • Als je door de zwakheden van de eindboss kan breken, zal dat sommige van zijn krachtigere en dodelijkere aanvallen onderbreken.