Welkom bij Guardian Heroes!

In dit 10-minuten durend scenario, gemaakt voor 4 tot 5 personen, moeten jij en je vrienden een wetenschapper beschermen van een gehersenspoelde massa. De twist? Alles is een cartoon!

Alles ging goed in de grote stad, de vogels floten en de mensen waren gelukkig. Toen viel er een gigantische rode robot uit de lucht en alles was om zeep. De machine zendt een soort straling uit die van alle inwoners zijn onwillige slaafjes maakt. Wel, bijna alle inwoners: jij, je vrienden, en een uiterst slimme professor kunnen aan de straling weerstaan. Om de stad te redden moet je de professor beschermen terwijl hij zijn computer gebruikt om de robot op te blazen met een ruimtekanon!

Dit scenario is helemaal niet schrikwekkend en geschikt voor kinderen, ouders, en iedereen die op een cartoon-avontuur wil gaan. Je moet wel groter zijn dan 110 cm om te kunnen spelen.

Hier zijn enkele hints en tips om je te helpen de stad te redden!

  • Hou het leven van de professor goed in de gaten. Hij heeft 5 hartjes aan leven en als deze op zijn is het scenario gedaan!
  • Verschillende wapens doen verschillende dingen. Experimenteer met wat het beste werkt.
  • Er zijn kleine diertjes verstopt in de straten. Kan jij ze allemaal vinden?
  • Pas op voor sluipaanvallen van links en rechts!
  • Je wapens zullen na een tijd licht afgeven. Dit betekent dat ze klaar zijn voor een speciale aanval.
  • Wanneer de rode robot verslagen is, is het spel voorbij en heb je gewonnen!

Kan jij de stad redden van de robot door de professor te beschermen? Of zal het buitenaardse construct winnen? Zullen we weten waarom de professor een werkend ruimtekanon heeft? Of waarom we niet gehersenspoeld werden? Ten minste een paar van deze vragen zullen beantwoord worden als je ‘Guardian Hero’ speelt!